Wouter Hamel Wiser Now

Op vrijdag 8 december verschijnt de nieuwe EP Wiser Now van Wouter Hamel. Op de EP staan drie nieuwe songs, twee van deze nummer schreef Hamel met zijn muzikale zielsverwant Benny Sings tijdens de opnamen van zijn meest recente studioalbum Amaury. De eerste single Can’t Do Without It komt aanstaande vrijdag uit en op 10 december (2017) treedt Wouter op in De Roode Bioscoop in Amsterdam.

De songs op Wiser Now hebben een heel ander geluid dan die op Amaury, het album dat Hamel op 4 augustus jongstleden uitbracht. De samenwerking met Benny Sings, waarmee Wouter eerder al drie albums maakte, maakt Wiser Now tot een typische Wouter Hamel EP vol schitterende pop/jazz liedjes. ‘Ik nam mijn laatste album Amaury op met Andy Platts van Young Gun Silver Fox’, licht Wouter toe.

Wouter Hamel won in 2005 het Nederlands Jazz Vocalisten Concours en debuteerde in 2007 met het album Hamel. Sindsdien reist hij de wereld over voor optredens. Met name in Japan en Korea heeft hij over de jaren een grote fanbase opgebouwd. Na de release van het album Amaury deed Wouter een clubtour langs diverse Nederlandse popzalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s