Goed nieuws van John Coffey

(Alles Muziek) – Na een jaar van relatieve rust voor de beveiligers van de Nederlandse podia zijn de enfants terribles weer terug: op 2 februari verschijnt het nieuwe album The Great News.

“Het was weer een monsterbevalling, maar het goede nieuws is: de plaat is af! Na het einde van de Bright Companions Tour in 2013 moesten we toch gewoon weer het oefenhok in en opnieuw beginnen. Dus hebben we ons opgesloten en de liedjes geschreven die we zelf het liefst wilden horen. De bottomline is dat we muziek maken waar we van houden en onze eigen verhalen vertellen,” aldus John Coffey.

De release van hun tweede album Bright Companions in 2012 zorgde voor een vernieuwde punkrock-hoop in de lage landen. Met meer dan 130 shows in 2013, waaronder festivals als Lowlands en de Vans Warped Tour en uitverkochte clubs in Nederland en Duitsland vormde 2013 het doorbraakjaar voor John Coffey.

De eindeloze stroom aan positieve energie die de band de afgelopen jaren op het podium bracht is nu samengevoegd in nieuwe songs waar het zweet, spanning en inspiratie van afdruipen. Op 20 februari presenteert de band haar album in De Melkweg, maar op 24 jan is er al een speciale pre-release show in DB’s (Utrecht), die overigens binnen 2 uur was uitverkocht!

Live wordt het album in drie landen gepresenteerd op de volgende data:

20 FEB 2015 – Melkweg, Amsterdam (NL)
21 FEB 2015 – Underground, Cologne (DE)
26 FEB 2015 – Ancienne Belgique, Brussels (BE)

Koop bij bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s