Gaat Nederland eindelijk om voor Strand of Oaks

artworks-000080092066-wz8hdb-t500x500Het heeft een paar maanden geduurd maar eindelijk is de single van Strand of Oaks, “Shut In” officieel uitgekomen in Nederland.
Al in juni 2014 is het album HEAL uitgekomen van Tim Showalter, zoals Strand of Oaks genoemd wil worden tijdens interviews, maar het lijkt dat het album nu aan het einde van het jaar pas de aandacht gaat krijgen die het verdiend. Het wordt zelfs al getipt al album van het jaar.

Voor wie het eerdere album van Strand of Oaks in de kast heeft staan is het wel even wennen. Het album HEAL klinkt anders dan zijn eerdere album waar voornamelijk folk gerelateerde muziek op stond. Dit album is wat diverser, harder meer richting het alternatieve genre. En dat maakt dat fans van dit album weer moeite hebben met zijn eerste album.

Op het album staan vele verschillende odes aan bands wat voor een mooi beeld zorgt van wat de muzikale helden van Showalter zijn.

Aangezien dit album zoveel anders klinkt dan zijn eerste album, is het maar afwachten wat het volgende album ons gaat brengen.

Koop bij bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s