Nieuwe single van Lana Del Rey: ‘West Coast’

Lana_Del_Ray_West_Coast(Alles Muziek) – Lana Del Rey brengt volgende maand een langverwachte nieuwe single uit. Het nummer, getiteld ‘West Coast’, is de eerste single van Lana’s later dit jaar te verschijnen album ‘Ultraviolence’. ‘West Coast’, dat Lana schreef samen met de gelauwerde Rick Nowels (bekend van talloze hits van onder anderen Madonna en Dido), is geproduceerd door Dan Auerbach van The Black Keys.

“The record is finished and it’s beautiful – it’s so wrong and exquisite. It is absolutely gorgeous – darker than the first”, aldus Lana over het nieuwe materiaal.

Lana Del Rey veroverde de wereld in 2011 met het sprookjesachtige ‘Video Games’. Haar debuutalbum ‘Born To Die’ werd platina in Nederland en ze verkocht in totaal meer dan zes miljoen albums en twaalf miljoen singles wereldwijd. Naast haar nieuwe single en album leverde Lana ook een bijdrage aan de volgende maand te verschijnen Disney-adaptatie ‘Maleficent’ met een duistere versie van de Doornroosje-klassieker ‘Once Upon A Dream’.

‘West Coast’ is vanaf zondag 18 mei als digitale download verkrijgbaar.

2 gedachtes over “Nieuwe single van Lana Del Rey: ‘West Coast’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s