Maak kennis met Sonos PLAY:1

Sonos Play1WhtAngle(Alles Muziek) – Sonos®, toonaangevend ontwikkelaar van draadloze hifi-systemen, introduceert SONOS PLAY:1™: een compacte en krachtige draadloze speaker die het (naar) muziek luisteren in huis verandert. PLAY:1 streamt al je favoriete muziek in hoogwaardig hifi-geluid naar elke kamer in huis. SONOS PLAY:1 is vanaf vandaag te reserveren en vanaf 29 oktober 2013 beschikbaar bij geselecteerde partners. Tijdens de feestdagen levert Sonos de PLAY:1, verkrijgbaar voor 199 euro, met een gratis BRIDGE ter waarde van 49 euro.

“Sonos is opgericht vanuit de overtuiging dat je nooit zou moeten hoeven kiezen tussen een optimale geluidskwaliteit en een eenvoudige manier om toegang te hebben tot al je muziek in huis”, zegt John MacFarlane, CEO van Sonos, “Met PLAY:1 is Sonos toegankelijker dan ooit voor muziekliefhebbers.”

Een compacte draadloze speaker met verrassend groots geluid

PLAY:1 is een intelligente speaker met speciaal door Sonos ontworpen hard- en software om voor de beste prestaties voor een speaker van deze omvang te zorgen. De midwoofer en tweeter zorgen voor een diep, vol en verrassend groots geluid. Nieuwe smart-processing-technologie haalt – met krachtige lage tonen en heldere midden- en hoge tonen – het maximale uit de Sonos-drivers. Daarnaast minimaliseert deze technologie geluidsvervorming, zelfs bij een maximaal volume. Het bereik van PLAY:1 is bovendien groot, wat zorgt voor een geweldige luisterervaring, waar je je ook in de kamer bevindt. En aangezien het draadloze netwerk van Sonos is toegespitst op het streamen van muziek in hifi-kwaliteit, geniet je draadloos van muziek zonder haperingen, overal in huis.

PLAY:1 is dankzij een solide constructie en eersteklas materiaal zeer robuust. De structuur van het gebruikte materiaal zorgt voor weerstand tegen de meest vochtige omstandigheden in huis, zelfs de stoom van een warme douche.

PLAY1 Bathroom Insituation

Kleiner formaat, zelfde Sonos Wireless HiFi

PLAY:1 komt met alle unieke voordelen die je alleen in een Sonos Wireless HiFi System vindt, zoals in SONOS PLAY:3™, SONOS PLAY:5™, SONOS PLAYBAR™ en meer:Play13D

  • bedien je favoriete muziekbronnen en luisterervaring met de gratis intuïtieve Sonos Controller-apps voor iPad®, iPhone®, Android™, Mac en pc;
  • voeg meer PLAY:1’s toe of combineer met andere draadloze speakers of componenten van Sonos in huis en creëer het ultieme, multiroom hifi-systeem;
  • koppel twee PLAY:1’s als paar voor een verbluffend stereogeluid of gebruik twee PLAY:1’s als achterspeakers met PLAYBAR en SONOS SUB™ en creëer 5.1-homecinemageluid voor je tv.

Het minimalistische design van PLAY:1 heeft een nieuwe knop waarmee je je muziek met één druk op die knop kunt afspelen en pauzeren. Door twee keer snel op diezelfde knop te drukken, spring je naar de volgende track. Een functie waar de Sonos-community veelvuldig om heeft gevraagd. Doordat Sonos al zijn producten ontwerpt om met de tijd beter te worden, profiteren ook bestaande Sonos-klanten van deze nieuwe functionaliteit met de nieuwste software-update.

Vanaf 29 oktober is de Sonos Play:1 verkrijgbaar. Bestellen kan alvast hier : Sonos Play:1 Wit of Sonos Play:1 Zwart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s