Nieuwe muziek van Revere

Revere2013promophoto(Alles Muziek) – REVERE, een 7-koppige band afkomstig uit London. Hun album My Mirror / Your Target independent hebben ze geheel zelf gefinancierd (via Crowdfunding) en opgenomen. In Engeland heeft dit album inmiddels behoorlijk wat airplay gehad op de BBC Radio, en zelfs een bezoek bij Dermot O’Leary (“It’s like three songs in one … love it, great tune”) van BBC radio 2.
Daarnaast werd de band uitgeroepen tot 1 van de hoogtepunten van Glastonbury 2013.

De plaat is een afwisseling van opzwepende Indie/rock waarin naast gitaar en drums ook brass-elementen te horen zijn. De warme en melancholische stem van zanger Stephen Ellis komt in een aantal ballads ook zeer goed naar voren.

Inmiddels is de band getekend door V2 Records en zal het album officieel uit gaan komen op 7 oktober 2013. Ook staan er een aantal optredens gepland. Op 7 september op het Bruis Festival in Maastricht, 9 oktober in Rotown, Rotterdam en 10 oktober in Paradiso, Amsterdam.

Na het horen van de single “I Won’t Blame You” wil je nog maar 1 ding, en dat is de hele cd aanschaffen. En dat kan hier! Nu bestellen is 7 oktober in huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s