Goldfrapp’s nieuwe album ‘Tales Of Us’

Goldfrapp(Alles Muziek) – Op 9 september zal het nieuwe Goldfrapp album ‘Tales Of Us’ uitgebracht worden. ‘Tales Of Us’, het zesde album van de band, is geschreven en geproduceerd door bandleden Alison Goldfrapp en Will Gregory. Goldfrapp zal tevens op 21 oktober live te zien zijn in Paradiso te Amsterdam. Goldfrapp is een engelse electronica band die al bestaat sinds 1999, eerder al maakte Alison Goldfrapp al een muzikale reis als gast artiest op nummers van de band Orbital en trip hop artiest Tricky.

In de periode van 2000 tot 2010 zijn er 5 albums uitgekomen van het duo, waarbij het album Seventh Tree in Nederland de meest succesvolle was. Veel van hun nummers zijn gebruikt in reclame’s, zoals het nummer Strict Machine in de Night reclame van Armani.

Ruim twee jaar heeft de band aan ‘Tales Of Us’ gewerkt en is hun meest verhalende, filmische en intiemste opname tot nu toe. Nog niet eerder zong Goldfrapp nummers in de eerste persoon. Daarnaast zijn de nieuwe nummers omlijst met suggestieve karakterschetsen, tegenstrijdige liefdesaffaires, hallucinaties, sprookjes en moderne folklore. Tevens zijn er sporen van verlossing te vinden in de bijna poëtische teksten van de vernieuwde Goldfrapp. ‘Tales Of Us’ werd opgenomen in hun eigen studio op het Engelse platteland.

Het gaat nog even duren voordat het album in de winkels ligt maar je kan het album alvast hier aanschaffen en dan ligt hij 9 september bij jou in huis.

Onderstaande albumtrailer biedt alvast de eerste kans om een glimp van ‘Tales Of Us’ te krijgen:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s