De grootste clubhits op ‘100x IBIZA’

100x Ibiza(Alles Muziek) – Vakantie is voor veel mensen de tijd dat ze eens lekker onder uitgezakt gaan zitten dan een paar weken lang niks doen. Het populairste vakantieland dit jaar is, afgaande op de boekingen, Frankrijk. Op de voet gevolgd door Spanje , Italie, Turkije en Nederland.
En dat zijn dan de vakantielanden waar iedereen in Nederland mee wordt genomen in de weging.

Vraag aan een willekeurige jongere waar hij/zij het liefst naar toe zal gaan en 9 van de 10 keer zal je Ibiza te horen krijgen. Ibiza is het overweldigende partyeiland van Spanje dat ten oosten van het vaste land in de Middellandse Zee ligt. Het land waar de grote DJ’s een vaste stek hebben om te draaien en waar de nieuwste partyhits vandaan komen. Veel van deze hits zijn verzameld op de cd 100x Ibiza.Ibiza is zon, zee en strand, maar natuurlijk ook het party-eiland met de grootste en bekendste clubs.

Daar worden ieder jaar weer dé zomerdancehits gemaakt en ontdekt. Op ‘100x IBIZA’ zijn de beste en grootste Ibiza-hits van de afgelopen jaren verzameld op maar liefst vijf cd’s, met onder andere hits van Avicii, Klangkarussell, Armin van Buuren, Daft Punk, Calvin Harris, Swedish House Mafia, Eric Prydz, Bob Sinclar, Pete Heller en Afrojack. Deze 5CD-box is vanaf nu verkrijgbaar.

En ga je niet naar Ibiza op vakantie maar zit je met je ouders in een net iets te kleine caravan op de camping in Zuid Frankrijk dan helpt deze cd je vast wel de zomer door!

Haal hier de lekkerste zomerhits in huis.

guetta_afrojack

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s