Nieuw album Mark Owen

Mark Owen(Alles Muziek) – Op vrijdag 7 juni brengt Mark Owen een nieuw soloalbum uit. ‘The Art Of Doing Nothing’ is het vierde album van de Take That-zanger en het eerste nieuwe sinds de reünie van de populaire “manband” in 2006. Volgens het 41-jarige idool gaat zijn album over onze “vreselijk belangrijke, piepkleine stipleventjes”.

Nadat Take That in 2011 hun succesvolle Progress Tour beëindigden (waarbij ze onder andere in de ArenA optraden), zouden de bandleden een jaar pauze nemen. In tegenstelling tot de titel van zijn nieuwe album is Mark Owen echter niet zo goed in nietsdoen. Al snel nam hij contact op met zijn vaste songschrijfpartners Ben Mark en Jamie Norton. Het resultaat is Owen’s meest ongedwongen album tot nu toe, in zijn eigen kwetsbare, charismatische stijl. Hij nam het album op in een studio in zijn eigen achtertuin en werkte samen met een handvol talentvolle collega’s, waaronder zangeres Ren Harvieu, rapper Jake Emlyn en producers Charlie Russell en Brad Spence (die eerder met alt-J werkten).

Mark Owen nam de video bij de eerste single ‘Stars’ op in Berlijn, onder andere in een vervallen pretpark uit de DDR-tijd. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s