Enter Shikari onthult nieuwe track

Enter Shikari onthult nieuwe track(Alles Muziek) – Na een grootschalige Europese tour waarbij de band zijn grootste zalen ooit uitverkocht, heeft Enter Shikari zichzelf opgesloten in Chapel Studios, Lincolnshire met producer Dan Weller (vorig album ‘A Flash Flood Of Colour’). Gewapend met een zak vol schetsen en met het doel om er vooral zelf plezier aan te hebben, zijn de heren bezig de grenzen van hun nu al unieke geluid, nog verder te leggen.

Een nieuwe track zal volgende week donderdag, 4 april live gaan. Het is de eerste in een reeks van drie nieuwe nummers die de band weg zal geven. Onder de naam ‘The Paddington Frisk’, zal de band weer op zoek gaan naar zijn uitersten waarbij het een beroep doet op zijn punk-hardcore wortels. Met de nieuwe track zal eens te meer bewezen worden dat Enter Shikari’s volgende stap nooit te voorspellen is en de band onmogelijk kan worden vastgepind.

Terwijl er in London hard wordt gewerkt aan een videoclip waardig aan zijn soundtrack, zal ‘The Paddington Frisk’ vanaf volgende week te vinden zijn via iTunes, YouTube en www.entershikari.com.

Een gedachte over “Enter Shikari onthult nieuwe track

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s