Nieuw album voor Texas

Texas(Alles Muziek) – In hun 25ste jubileum jaar kondigt de Scotse popgroep Texas de release van hun nieuwe studioalbum ‘The Conversation’ aan. Dit is het eerste album sinds acht jaar en is tevens het achtste studioalbum van de band. Het album zal worden voorafgegaan door de gelijknamige single en zal uitkomen op 20 mei.

Het meest bekende nummer is denk ik wel Say Whay You Want van het album White Blonde met een bescheiden gastrol van Method Man.

Deze terugkeer in 2013 is een nieuwe introductie van de band Texas en vol vertrouwen hebben zangeres / gitariste Sharleen Spiteri en bassist Johnny McElhone nieuwe nummers geschreven en geproduceerd in samenwerking met singer-songwriter Richard Hawley en Bernard Butler.

Het album werd opgenomen in Glasgow, Londen en in de studio van Richard Hawley’s in Sheffield, waar hij aan zeven nummers werktewat uiteindelijk de ruggengraat van ‘The Conversation’ vormen: een perfect huwelijk van Hawley’s 50’s rock’n’roll franjes en het tijdloze Texas magnetisme op ijzer sterke melodieën vol met emotie. Het nummer The Conversation is al een aantal keren live ten gehore gebracht en toen al hoopte men dat dit een single zou gaan worden.
Gelukkig voor diegene is het dus zelfs de eerste single geworden.

Tracklist:
01. The Conversation
02. Dry Your Eyes
03. If This Isn’t Real
04. Detroit City
05. I Will Always
06. Talk About Love
07. Hid From The Light
08. Be True
09. Maybe I
10. Hearts Are Made To Stray
11. Big World
12. I Need Time

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s