The City Hollers

4(Alles Muziek) – Ze hebben zich duidelijk laten inspireren door bands als The Black Keys, Deep Purple en The White Stripes maar dat neemt niet weg dat je deze band links moet laten liggen. Integendeel, alles wat bovenstaande bands hebben zit in 1! Live zijn The City Hollers geniaal, The City Hollers weet met drums en gitaren een muur van geluid te produceren en maakt op deze manier extra bandleden overbodig. “Echt, puur en energiek”, The City Hollers rockt alles plat. Niemand minder dan de redactie van 3voor12 noemt het duo een aanrader.

The City Hollers is ontstaan in het voorjaar van 2011. Het duo bereikte datzelfde jaar de finale van de Amsterdamse Popprijs. De band wordt veel gedraaid op lokale radiostations en op KX Radio. De band stond op het Hongerige Wolf Festival in Oost-Groningen en in 2012 op het Amsterdams Bevrijdingsfestival. In december 2012 verschijnt de zes nummers tellende EP RAW, gemixt door Rutger Drenth (o.a. Shaking Godspeed). De EP, opgenomen in de eigen studio van Seyferth en Berkhof, bevat de nieuwste nummers van The City Hollers en verschijnt ook op vinyl.

De komende tijd touren de heren nog door heel Nederland en zullen ze zeker ook bij jou in de buurt komen. Dit wil je niet missen, en eenmaal gezien dan wil je nog een keer! Kijk snel op http://www.cityhollers.nl voor informatie over de Gigs.

Beluister van de cd kan hieronder, bestellen kan hier!

3 gedachtes over “The City Hollers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s