[Gastartikel] Verzeker je geluidsinstallatie

emag99_inbreker[Gastartikel] – Voor een muziekliefhebber is een hi-fiset wat een drumstel is voor een drummer en een hengel voor een visser: onmisbaar. Op een goede installatie klinkt alles natuurlijk net even mooier! Een hi-fiset is echter een behoorlijke investering, waarbij een goede inboedel verzekeringgeen overbodige luxe is. Een mooie geluidsset is namelijk nog steeds populair bij het dievengilde. Nu de sets bovendien steeds compacter worden, zijn ze gemakkelijker mee te nemen dan een paar decennia geleden.

Een inboedelverzekering verzekert je geluidsapparatuur tegen brand, blikseminslag en inbraak. Ook waterschade door bijvoorbeeld een overstroming is gedekt, een geruststellend idee. Bijna alle verzekeringsmaatschappijen bieden een inboedelverzekering aan. Het loont dus om goed te kijken naar de voorwaarden, de dekking en de poliskosten. De woonverzekering van InShared is als een van de beste getest.

Je hebt bij InShared de keuze uit een opstal- en een inboedelverzekering. Een opstalverzekering verzekert het huis zelf, de inboedelverzekering is voor alles wat erin staat. Om je hifiset te verzekeren heb je dus in ieder geval een inboedelverzekering nodig. De verzekering van InShared is dan erg gunstig, omdat je nooit onderverzekerd bent. Handig, want door de vele apparatuur in huis die we tegenwoordig in huis hebben kan het verzekerde bedrag aardig oplopen.

Bovendien werkt InShared met beloningspunten. Wanneer je je huis uitrust met brandmelders, een alarminstallatie of een waterslot op de wasmachine, krijg je extra beloningspunten, die aan het eind van het jaar omgezet kunnen worden in cash. Een ander voordeel is de broekzakdekking van de Woonverzekering. Hierbij zijn je iPod en koptelefoon ook buiten de deur verzekerd.

Heb je, ondanks je voorzorgsmaatregelen, toch pech met de hifi set? Bijvoorbeeld omdat ‘ie kapot gegaan is door waterschade of omdat hij simpelweg meegenomen is door inbrekers? Dan krijg je een groot deel van de waarde vaak weer terug van je verzekeringsmaatschappij. Dit, in combinatie met een couponcode Bol.com, zorgt ervoor dat een nieuwe set aanschaffen zo gedaan is. Bol levert vaak al binnen een dag, zodat je niet te lang zonder je favoriete nummers zit. Dat is fijn, want zonder muziek is het maar een stille bedoening in huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s