Sonos introduceert soundbar voor muziekliefhebbers

Playbar(Alles Muziek) – Sonos introduceert de SONOS PLAYBAR: dé soundbar voor muziekliefhebbers. PLAYBAR zorgt voor een meeslepend HiFi-televisiegeluid en streamt alle muziek ter wereld via een gebruiksvriendelijke muziekspeler. De SONOS PLAYBAR, zal vanaf 5 maart verkrijgbaar zijn.

De PLAYBAR ziet er bijzonder mooi uit met een zichtbare aluminium rand met een hoogwaardige speakerstof. Mede door dit design zal hij in ieder huishouden passen en dit alles
zonder subwoofer of speakerkabel. Dankzij ingebouwde sensoren past PLAYBAR automatisch de equalizer en kanaalkeuze aan, zodat hij plat op het televisiemeubel is te plaatsen of is te bevestigen aan een onopvallende muurbeugel. PLAYBAR werkt naadloos samen met andere draadloze-audioapparatuur in de Sonos-serie. Je kan het zo gek niet bedenken, koppel de PLAYBAR aan de SONOS SUB voor een diep, indringend en ongekend geluid of sluit een paar PLAY:3’s of 5’s toe en stel die in als draadloze-surroundspeakers voor een 5.1-surround geluid in je eigen kamer.

intern

Daar waar Sonos bekend om is zit ook in de PLAYBAR: negen individueel versterkte speakers: zes mid-woofers voor een diep en rijk lagefrequentiegeluid en drie tweeters voor kristalhelder detailgeluid geven je het gevoel van een helder en zeer geavanceerd geluid. Of je nu naar een film kijkt, een game speelt of een muzieknummer afspeelt het geluid zal altijd optimaal zijn.

Net zoals de gehele Sonos familie is ook de PLAYBAR eenvoudig te installeren, de verbinding met de tv komt tot stand via een optische kabel en speelt hierdoor alles af wat aangesloten is op de tv. Hij ondersteunt verder alle gangbare audio-outputformaten inclusief Dolby Digital.

De PLAYBAR is hier verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van €699,-.

5 gedachtes over “Sonos introduceert soundbar voor muziekliefhebbers

    1. vandiemensland

      Helaas nog geen mogelijkheid om het thuis uit te proberen. Wel laatst naar een testdag geweest en ik moet eerlijk toegeven dat het geluid super is. Wel toegegeven dat je met twee Play:3’s er het beste uit kan halen.

  1. Pingback: Maak kennis met Sonos PLAY:1 | Alles Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s