Nieuwe single en album Bon Jovi

Bon Jovi Because We Can(Alles Muziek) – Op maandag 7 januari brengt Bon Jovi een gloednieuwe single uit. De band rond zanger Jon Bon Jovi, die al sinds medio jaren tachtig hit na hit scoort, maakte het nieuws afgelopen week bekend. ‘Because We Can’ is de eerste single van het nieuwe album ‘What About Now’, dat in het voorjaar van 2013 verschijnt. Volgend jaar zal Bon Jovi ook op wereldtournee gaan om het nieuwe materiaal live te laten horen. De tour gaat in februari van start in de Verenigde Staten, daarna zijn Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Zuid-Amerika aan de beurt.

De band lanceerde deze week ook een nieuwe app, die de fans een “nog nooit eerder geziene, multi-dimensionele ervaring” belooft.

Bon Jovi is een van de meest succesvolle rockbands van de afgelopen 30 jaar. Maar liefst elf albums bereikten de top 5 van de Nederlandse albumlijst, waarvan er vier op nummer 1 kwamen. De grootste hit scoorde de band met ‘It’s My Life’ in 2000. Het laatste studioalbum dat Bon Jovi uitbracht, was ‘The Circle’ in 2009, gevolgd door ‘Greatest Hits’ (2010).

Bestel hier alvast de beste hits van Bon Jovi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s