Top 2000 Nederpop

(Alles Muziek) – Waar denk je aan als het einde van het jaar nadert? Aan oliebollen, de oudejaarsconference, champagne en… de Top 2000. De ‘Lijst der Lijsten’ is inmiddels uitgegroeid tot het grootste radio- en muziekevenement van Nederland. De lijst van tweeduizend platen wordt jaarlijks samengesteld door het publiek en uitgezonden van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond op Radio 2. Elk jaar luisteren elf miljoen mensen via radio, televisie en internet. Ook dit jaar sluit de Top 2000 weer af met ‘Top 2000 In Concert’, het traditionele “toetje” van de Top 2000. Dat evenement is inmiddels aan zijn tiende editie toe. Voor deze speciale jubileumeditie zullen dit jaar maar liefst twintig artiesten het podium beklimmen om de allerbeste Nederpop te laten horen.

Om het tienjarig jubileum extra te vieren, verschijnt dit jaar de ‘Top 2000 Nederpop’ 2CD plus een dvd van ‘Top 2000 In Concert’. De dvd bevat hoogtepunten van het live concert, met onder anderen De Dijk, Bløf en Guus Meeuwis. De 2CD bevat de beste muziek van Nederlandse bodem uit de Top 2000 en is een verzamelaar die duidelijk iets toevoegt aan alle bestaande Nederpopcollecties. De cd’s plus dvd zijn verpakt in een deluxe digipack.

Haal nu dit unieke document van de Nederlandse Popmuziek in huis, klik hier.

2 gedachtes over “Top 2000 Nederpop

  1. RonalT

    Voor het grootste deel aardige muziek. Maar de presenatie is ronduit slecht. Steeds maar weer (1999 keer) horen we hoe leuk het is als je thuis of in de auto zit te luisteren. Steeds maar weer….
    Kom heren presentatoren, doe eens je best en verzin zelf een verhaaltje in plaats van al deze steeds dezelfde verhaaltjes voor te lezen.
    Voor mij de Top Serous Request op 3FM als ik thuis ben. Veel en veel leuker

Plaats een reactie