Een “Greatest Hits” plaat van 3 Doors Down

(Alles Muziek) – November is vaak de maand waarin veel bands een “Greatest Hits” album uitbrengen. Een “Greatest Hits” album, zit je daar als fan nog wel op te wachten als je alle cd’s in huis hebt. Dan moet je als band toch wel iets unieks aan je fan aanbieden wil je deze cd nog gaan verkopen.

3 Doors Down heeft dit goed begrepen, op 16 november brengt de band een “Greatest Hits” album uit. Het Amerikaanse rockvijftal scoorde in hun thuisland maar liefst negen nummer 1-hits, waaronder ‘Kryptonite’, ‘Here Without You’ en ‘Let Me Go’. De negen nummer 1’s staan allemaal op het album, geremixt en geremasterd, plus drie gloednieuwe songs. Een van die nummers, de nieuwe single ‘One Light’, is zelfs gratis te downloaden via de website van de band.

3 Doors Down heeft in totaal wereldwijd meer dan 16 miljoen albums verkocht. Het debuutalbum van de band, het in 2000 verschenen ‘The Better Life’, is inmiddels zes keer platina in de VS. Zowel ‘Here Without You’ als ‘Kryptonite’ eindigden in de top 25 van de meest gedraaide nummers op de Amerikaanse radio van de afgelopen twintig jaar.

Met andere woorden, de “Greatest Hits” cd van 3 Doors Down is zeker de moeite waard om aan te schaffen.
Klik hier en jij hebt hem als een van de eerste in huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s