Debuutalbum The Weeknd

(Alles Muziek) – The Weeknd is een zanger-producer uit Toronto. Dankzij drie geweldige  mixtapes, shows met rapper Drake en regelmatige posts online, werd de 22-jarige nieuwkomer al snel een hype. Afgelopen voorjaar trad The Weeknd op tijdens Coachella, een van de grootste muziekfestivals in de VS en in juli was hij te zien in Nederland op het Pitch festival.

Iedere platenmaatschappij stond te trappelen om  The Weeknd – echte naam Abel Tesfaye – te tekenen. Zijn eerste officiële release is ‘Trilogy’, die bestaat uit drie albums die The Weeknd eerder al als gratis downloads uitbracht via zijn eigen website. De albums zijn geremasterd en bevatten in totaal 30 songs (inclusief drie nieuwe nummers). Dus ook al heb je de downloads allang op je pc staan is deze remastered versie zeker een reden om de cd’s aan te schaffen, dat kan hier!

De eerste single van ‘Trilogy’ heet ‘Wicked Games’, een hypnotiserende track waarvan de videoclip vorige week in première ging. De videoclip is deze week dan ook het weeknummer op AllesMuziek. Vanaf volgende week zal het nummer op de radio te horen zijn. Op dit moment is The Weeknd bezig met een kleine tour door de Verenigde Staten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s