[Gastartikel] Zomerkriebels op DVD

[Gastartikel] De herfst is op volle kracht, de bomen zijn al kaal en je hebt je hippe shorts moeten verruilen voor een warme sjaal en winterjas. Ja helaas, het festivalseizoen is echt afgelopen. Terwijl je favoriete artiesten vertoeven op tropische eilanden om te genieten van hun welverdiende vakantie, hoef jij ze niet te missen. Bij Bol.com vind je namelijk van honderden artiesten dvd’s van live optredens.

Natuurlijk mis je die ervaring van een echt concert, maar door te kiezen voor Blu-Ray in plaats van een gewone dvd, kies je in ieder geval voor de allerbeste kwaliteit. In haarscherp beeld zie je bijvoorbeeld het schitterende optreden van Adèle in de Royal Albert Hall uit 2011. Voor duizenden toeschouwers bracht zijn haar gevoelige nummers ten gehore, en dankzij de beeldkwaliteit ben jij gedurende anderhalf uur één van hen. Maar ook oudere concerten zijn op Blu-Ray te vinden, wat dacht je bijvoorbeeld van het concert dat Supertramp in 1979 in Parijs gaf. Bovendien zijn Blu-Ray’s geschikt voor 5.1 geluidsinstallaties waardoor je de muziek van alle kanten ervaart.

Nieuw op DVD
Wist je trouwens dat live-dvd’s ook de mogelijkheid zijn om gemiste concerten toch te beleven? In november komt Coldplay bijvoorbeeld met een dvd van hun befaamde Mylo Xyloto wereldtournee uit 2011. De tournee begon in juni 2011 en werd door meer dan 3 miljoen fans bezocht! Had je geen kaartje, dan is dit dé kans om toch wat van de sfeer en muziek mee te krijgen! Ook zie je backstage fragmenten en word je in beeld en geluid verder bijgeschoold over de kwaliteiten van de band. Een dergelijk dvd is een perfecte besteding van je zondagochtend op de bank, of een gezellige avond met vrienden die ook van Coldplay houden.
Zet de verwarming dus een graadje hoger, trek die hipster hotpants weer uit de kast en waan je even terug op dat zonnige festival of in die donkere concertzaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s