Seventies rock zoals het bedoeld is van Graveyard!

(Alles Muziek) – Graveyard. Voor sommige mensen klinkt dit als een goth band met zware symphonieen maar niets is minder waar. Dit is rock zoals rock bedoeld is. Seventies rock, Psychedelische rock, you name it, zij zijn het.

Afgelopen jaar stonden de heren nog op Lowlands waarbij ze een aantal nummers speelde van het nog uit te komen album “Lights Out”. Het is alweer het derde album van de band uit Zweden, en komt op 11 oktober uit.
De heren hebben zelfs hun eigen biermerk in Zweden en hebben in Zweden al een Grammy gewonnen voor beste Hardrock album, dit was voor het vorige album “Hisingen Blues”.

Dat de heren populair zijn is wel te zien aan de concerten, fans van overal komen naar ze toe en in de VS waren de concerten op een enkele show zelfs helemaal uitverkocht.
En ook in Europa krijgen ze ook behoorlijk wat aandacht. Gelukkig komen ze ook voor een aantal shows naar ons Nederland.

Op 8 december staan ze op Speedfest, Eindhoven, op 9 december in de Melkweg, Amsterdam en op 17 december in Vera, Groningen.

Meer horen van Graveyard? Hier is een link naar Spotify.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s