Tweede album Vonder & Bloom komt eraan

(Alles Muziek) – Het tweede album ‘Shouldn’t Say This’ van Vonder & Bloom, zal op 29 oktober verschijnen. Maanden lang heeft het duo in de studio gezeten met producer Huub Reijnders en getalenteerde muzikanten als Jimmy van den Nieuwenhuizen (Van Velzen), Kobus Groen (Miss Montreal), Ed Struijlaart (Daar issie weer) ea. ‘Shouldn’t Say This’ is gemastererd in New York City, door Grammy award genomineerde engineer Dave Kutch (Alicia Keys / Milow).

Met als resultaat mooie ingetogen liedjes: romantisch, maar met beide benen op de grond, puur maar zeker niet onschuldig.

Er is veel gebeurd met Vonder & Bloom na de release van debuutalbum ‘Simple Peace Of Mind’ (2010). Zo wordt het nummer ‘Do Much Better’ afkomstig van het debuut sinds mid 2011 gebruikt voor een nationale tv-commercial campagne van Rivella met in de hoofdrol Chantal Janzen.

Vonder & Bloom staan naast hun mooie liedjes en samenzang ook bekent om hun originele manier van hun muziek aan de man te brengen. In maart 2011 vonden de dames het tijd voor een internationale tour, zonder Nederland te verlaten. De spectaculaire “AROUND THE WORLD IN 80 DAYS” tour was een feit. Met hun mini woonkamer namen ze plaats op luchthaven Schiphol om hun liedjes te spelen. Iedereen die een album kocht plakte een sticker op hun enorme wereldkaart. Met als resultaat dat hun album na 80 dagen over de hele wereld was verspreid, welgeteld naar 126 landen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s