Nieuwe single Jaimi Faulkner

(Alles Muziek) – Mix grote songwriterskwaliteiten, knap gitaarspel en een warme soulstem in een kom en je krijgt Jaimi Faulkner.
Al jong kreeg Faulkner blues, folk en soulmuziek met de paplepel ingegoten en gooide het in de blender. Dit leverde hem Down Under diverse prijzen op; zo won hij o.a. de Bluesperformer of the Year award. Toch liet hij onlangs zijn band achter en verhuisde naar Berlijn om in Europa opnieuw te beginnen.

En met succes want in zijn eentje slechts bewapend met een gitaar stond hij hier op het podium met o.a. Jon Allen, Waylon en Rory Block en deed in Duitsland een theatertour met Vonda Shepard en onze eigen Stevie Ann.

Eind april kwam zijn eerste single ‘If it’s me’ in Nederland en tourde hij met Australische en Nederlandse gastmuzikanten langs o.a. Tivoli en de Oosterpoort maar ook op o.a. 3FM, radio 2 en 6 en op televisie. Op 1 oktober komt zijn 2e single ‘Turn me around’ uit en geloof ons; het is slecht een kwestie van tijd tot dit talent bekend zal zijn bij het grote publiek: Muziekblad OOR schreef reeds; Wie Jaimi Faulkner op het podium ziet staan is verkocht; Faulkner wordt een grote”

Een officiële videoclip komt in de eerste week van oktober online, gemaakt voor en door en met fans. Een zeer speciale clip dus! Tot dit tijd een clip van het programma Van Holland waar Jaimi alvast een voorproefje gaf van de single.

Een gedachte over “Nieuwe single Jaimi Faulkner

  1. Pingback: The Epstein tekent bij [PIAS] « Alles Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s