Taylor Swift zingt liefdesperikelen van zich af op nieuwe album ‘Red’

(Alles Muziek) – Op vrijdag 26 oktober komt Taylor Swift’s nieuwe album ‘Red’ uit. Het is de opvolger van het succesvolle album ‘Speak Now’, dat in oktober 2010 verscheen. Nadat de populaire Amerikaanse zangeres haar vorige album geheel zelf schreef, wilde ze nu graag samenwerken met andere artiesten, producers en songwriters. Zoals op de eerste single van ‘Red’ bijvoorbeeld, getiteld ‘We Are Never Ever Getting Back Together’, die ze samen schreef met Max Martin en producer Shellback.

“Ik heb het album ‘Red’ genoemd vanwege alle tumultueuze, heftige avonturen op het gebied van liefde en verlies die ik erop beschrijf”, legt Swift uit. “Wanneer je liefde ervaart die zich in sneltreinvaart ontwikkelt, niet te houden is en vermengd is met jaloezie, frustratie, miscommunicatie en andere hele fijne emoties, dan ziet het er achteraf gezien allemaal rood uit.”

De pas 22-jarige pop-country-artieste heeft maar liefst zes Grammy’s op haar naam staan, en is de jongste winnares van de ‘Album van het Jaar’-Grammy in de geschiedenis (voor ‘Fearless’, in 2008). Time Magazine riep Swift uit tot een van de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld en haar laatste album ‘Speak Now’ behoort tot een van de zeventien albums uit de muziekgeschiedenis waarvan in slechts een week tijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht werden.

‘Never Getting Back Together’ komt op vrijdag 24 augustus in Nederland uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s