Supermodel Ana Araújo in nieuwe video van Kensington!

(Alles Muziek) – De video van Kensington’s nieuwste single ‘No Way Out’ heeft een glamourous tintje: de band is er in geslaagd Ana Araújo te strikken voor de hoofdrol. De Braziliaanse maar in Londen woonachtige Araújo (30) is model voor o.a. Sports Illustrated’s ‘Swimsuit Edition’ en Liz Claiborne, maar staat de laatste tijd vooral op de foto met haar nieuwe vriend Ronnie Wood (64), gitarist van de Rolling Stones.
De Utrechtse band kwam via vrienden in contact met Araújo, en na goedkeuring van Ronnie himself (”my boyfriend really likes the band, so it’s cool”, aldus Araújo) kreeg ze het script toegestuurd.

De video, is gedurende 2 weken op verschillende plekken in Londen is geschoten.De band heeft zelf ook een bescheiden rol binnen het visueel prikkelende en intrigerende ”45 graden”-concept dat regisseurs Jurriaan Booij en Boris Booij hebben ontwikkeld.

‘No Way Out’ komt uit op 13 juli, en is na We Are The Young en Send Me Away de derde single van het door Universal Music uitgebrachte album Vultures. Het album kwam 11 mei j.l. uit en werd door muziekblad OOR bestempeld als ”Beste Nederlandse plaat van het jaar”.

Komend najaar staat Kensington in maar liefst 18 zalen in Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s