Pearl Jam verrast in ZiggoDome

Voordat we naar het concert gingen had ik al wat onderzoek gedaan naar een eventuele setlijst, echter Pearl Jam doet waar je voor betaald, en veranderd een setlijst waar je bij staat.
Een setlijst waar je u tegen zegt. Dat was de grote verrassing van Pearl Jam tijdens het eerste rockconcert in de Ziggodome. Maar liefst 28 nummers passeerde de reveu, en daar waar de grote hits ontbraken, werd het geen moment vervelend.

Dat het een rockavond ging worden was al meteen duidelijk bij opener “Corduroy“, de toon was gezet! En meteen door naar het tweede nummer “Why Go“, de band had er zichtbaar zin in.
Er was ook tijd om even de wat rustigere nummers ten gehore te brengen met een zeer lekkere uitvoering van “Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town” en uiteraard ontbrak “Just Breathe” ook niet.

Nadat de klassieker “Black” gespeeld was, was het tijd voor afsluiter “Rockin’ In A Free World” een cover van Neil Young. Of toch niet? Nog 1 keer werden de instrumenten ter hand genomen om het nummer “Indifference” te spelen. Wat een avond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s