FireFly Zwolle afgelast.


Via de site van fireflyfestival:

De eerste editie van het FireFly Festival in Zwolle is afgelast. Mede door tegenvallende kaartverkoop is hiertoe besloten. Maandenlang is er door de organisatie van FireFly Festival met bloed, zweet en tranen gewerkt om het ultieme festival neer te zetten. Een diverse programmering, prachtige decoratie, culinaire hoogstandjes en een bonte verzameling van FireFly Folk waren de ideale ingrediënten voor een bijzondere dag en nacht feest.

Met artiesten als Moss, Eefje de Visser en School is Cool hadden de organisatoren een goede line-up klaar staan. Dit tezamen met een goed aangekleed festival terrein moest de bezoeker de tijd van hun leven geven. “Helaas hebben alle werkzaamheden niet direct geleid tot een ideale kaartverkoop. Hoe moeilijk het FireFly Festival het ook vindt om dit nieuws naar buiten te brengen, op een gegeven moment moet je de knoop doorhakken: Het festival zal op 7 juli niet plaats gaan vinden.” aldus de organisatie.

Ook sluit de organisatie niet uit dat ze ooit terugkomen met het festival: “Met frisse moed wordt naar de toekomst gekeken en het is zeker dat dit niet het einde is, maar een tijdelijke stop.”

Het is jammer, echter is het niet het eerste festival wat kampt met slechte kaartverkoop, ook het Jazzin’ The Hague festival wat op 1 en 2 juni plaats zou vinden werd afgelast door slecht kaartverkoop.
Ook Rockin’ Park in Nijmegen kampt met slecht kaartverkoop alleen die willen het nu niet toegeven waardoor ze nu een “Twee kaarten voor de prijs van 1” actie in het leven hebben geroepen.

En zo zullen er nog heel wat meer kleine, en misschien grote festivals afgelast worden of zijn. Weet jij er nog meer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s