Nieuwe album van Maroon 5 nu verkrijgbaar

Maroon 5 is overal te horen met hun single Payphone feat. Wiz Khalifa. Deze eerste single van de band uit Los Angeles vind je op het vierde studio-album ‘Overexposed’, dat afgelopen week uitkwam.

Naast Payphone staat ook de superhit Moves Like Jagger feat. Christina Aguilera op het album. Deze single werd live in The Voice (USA) gezongen en schoot wereldwijd de hitlijsten in.

“’Overexposed’ is absoluut een van onze meest diverse en poppy albums tot nu toe”, aldus frontman Adame Levine. Gitarist James Valentine voegt daaraan toe: “Op ‘Moves Like Jagger’ werkten we voor het eerst met een externe songschrijver samen. Dat wilden we op dit album opnieuw proberen. Op dit punt in onze carrière vonden we het zinvol de boel eens helemaal om te gooien. Met goed resultaat, want we zijn er beter door gaan samenwerken.”

Maroon 5 werd in 2004 in één klap bekend met het album ‘Songs About Jane’, met daarop de hit ‘This Love’ en ‘She Will Be Loved’. Afgelopen zomer nog scoorde de band een nummer 1-hit met ‘Moves Like Jagger’, samen met Christina Aguilera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s