Nieuw album van Kraak & Smaak

Kraak & Smaak brengt op 22 juni hun nieuwe album ‘Mixed Feelings’ uit. Mixed Feelings bestaat uit gloednieuwe tracks en geremixte tracks van hun vorige album ‘Electric Hustle’. Ook bevat het nieuwe album hun beste remixes en samenwerkingen van de afgelopen jaren. ‘Mixed Feelings’ komt één week uit voor ze als headliner optreden op het gerenomeerde Engelse Beat-Herder Festival.

Het Leidse producerstrio maakt sinds debuutalbum ‘Boogie Angst’ een snelle opmars door. Ze speelden de afgelopen jaren op megafestivals als Glastonbury en Detroit Movement en hebben ’s werelds beste clubs allemaal al eens platgespeeld met hun groovy mix van house, funk en soul. Met ‘Mixed Feelings’ lijkt er voorlopig nog geen einde te komen aan deze opmars.

Het vorig jaar uitgebrachte ‘Electric Hustle’ betekende voor de jongens de voorlopige kers op de taart. De van dat album afkomstige track ‘Dynamite’ was de meest gedraaide plaat op de Amerikaanse radiostations. Het nummer ‘Let’s Go Back’ kwam in de jaarlijst van zowel Mixmag als DJ Mag terecht en staat zes maanden na release nog steeds in de Beatport Deep House chart. Hun nieuwste single ‘Built For Love’ wordt gretig opgepikt door DJ’s over de gehele wereld en ook hun samenwerking met landgenoot Sander Kleinenberg leverde een gigantische clubhit op.

Met ‘Mixed Feelings’ bevestigt Kraak & Smaak nog maar eens tot de créme de la créme van de Nederlandse producersgilde te behoren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s