Madonna’s nieuwe album en single

Madonna bracht op vrijdag 3 februari haar nieuwe single ‘Give Me All Your Luvin’’ uit. Give Me All Your Luvin’ (featuring Nicki Minaj en M.I.A.) is de eerste single van Madonna’s twaalfde studioalbum ‘MDNA’. Eerder schreef ik al over het nummer toen het gelekt was.

Afgelopen vrijdag startte ook de online voorverkoop van Madonna’s nieuwe album, dat maandag 26 maart uitkomt. Fans kunnen de Deluxe Edition van ‘MDNA’ vanaf vrijdag vier dagen lang voorbestellen bij iTunes. In diezelfde periode is ‘Give Me All Your Luvin’ alleen bij iTunes te koop.

De video van ‘Give Me All Your Luvin’ is geregisseerd door Megaforce en heeft als thema footballers en cheerleaders, een verwijzing naar Madonna’s optreden tijdens de finale van de Super Bowl op zondag 5 februari. Bekijk hier de videoclip.

‘MDNA’ is opgenomen in New York en Los Angeles en herenigt Madonna met producer William Orbit (‘Ray Of Light’), die verschillende nummers op het album coproduceerde en -schreef. Verder werkten onder anderen Martin Solveig, The Demolition Crew en Marco ‘Benny’ Benassi aan het album mee. Ook op ‘MDNA’ staat het nummer ‘Masterpiece’, dat Madonna schreef voor de door haar geregisseerde film ‘W.E.’ en dat onlangs een Golden Globe won.

Kijk voor de speciale iTunes-actie van Madonna’s nieuwe album op www.itunes.com/madonna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s