Paul McCartney’s nieuw album: ‘Kisses On The Bottom’

6 februari komt er een heel erg speciaal album uit van Paul McCartney. Het is een album met Amerikaanse klassiekers geworden.

En niet zomaar wat klassiekers, nee dit zijn de nummer die kleine Paul McCartney thuis hoorde als zijn vader dit op de piano speelde.
Er wordt vaak aan een artiest gevraagd waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, dit is niet echt een standaard vraag voor Paul McCartney. Maar nu gaat daar verandering in komen. Met het album Kisses On The Bottom krijg je een kijkje in de keuken naar de nummers die de inspiratie waren voor vele Beatles nummers.
Samen met producer  Tommy LiPuma en Diana Krall & band en vele gast optredens van oa. Eric Clapton en Stevie Wonder is het album een persoonlijke reis geworden langs Paul zijn jeugd.

Paul zat eigenlijk al meer dan 20 jaar over dit album na te denken:  “In the end it was ‘Look, if I don’t do it now, I’ll never do it,” verteld hij.

Het album is opgenomen in de legendarische Capitol Studios in Los Angeles, New York en London verspreid over heel  2011. Eric Clapton en Stevie Wonder, zijn te horen op ‘My Valentine’ en ‘Only Our Hearts’

Verdere tracklist wordt binnenkort bekend gemaakt. http://www.paulmccartney.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s