Adlicious Come Home

We kennen ze natuurlijk het beste van Xfactor maar deze band bestaande uit Laise Sanches, Shirley Spoor en Jordy van Toornburg bestaat al veel langer!

Het drietal heeft elkaar leren kennen op het conservatorium in Rotterdam in 2006. Ze worden goede vrienden en besluiten om als trio te gaan optreden. Ze wilden zich eigenlijk opgeven voor het derde seizoen Xfactor maar waren te laat met de inzending.

Voor de grap besluiten ze zelfs mee te doen aan het zevende seizoen van The X Factor UK, waarbij ze bij de laatste vijftig acts komen. Echter het vierde seizoen hier in Nederland ging een stuk beter. Net geen eerste plaats, maar zeg nou zelf, weet jij nog wie Rochelle Perts is? Ze heeft een hitje gehad met No Air. Maar daarna nooit meer iets van gehoord.

En nu een nieuwe single, de derde alweer. De eerste single Maniac kwam in de eerste week op #35 binnen en 1 week later was de single alweer verdwenen. De tweede single Flavour kwam niet hoger dan #82 en was 1 week later ook alweer verdwenen uit de Top 100.

Ben heel erg benieuwd of deze derde single Come Home hoger gaat komen. Anders gaat deze band net zo onder als Rochelle Perts. Wie? Juist ja…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s