Young Guns komen met nieuw album

Het nieuwe album van Young Guns ‘Bones’ zal op 6 februari 2012 (wat klinkt het nog ver weg) uitgebracht worden. Daarnaast is er ook een nieuwe tour aangekondigd en zal de band het voorprogramma verzorgen van de hardcore goden; Enter Shikari. Op het nieuwe album laten de underdogs hun tanden zien en zetten de aanval in. De aanval die komt onder andere uit schreeuwende gitaren, rammende bassen en dreunende drums die samenvloeien in een vloedgolf van geluid die niemand onbewogen kan laten.

Na de release van het debuutalbum “All Our Kings Are Dead” begon de wereld kennis te nemen van Young Guns. Ze stonden als headliner op HMV Forum in Londen, tourde door Australië en waren de publiekstrekker op Reading en Leeds festival. Maar altijd met het idee in het achterhoofd dat ze de wereld meer te bieden had. En dat achterhoofd idee bleek te kloppen. Met behulp van producer Dan Weller (SikTh), een aantal flessen wodka en een bak aan inspiratie hebben ze een plaat neergezet waar ze trots op mogen zijn.

Op de website van de heren is het opnameproces te volgen. Een zeer indrukwekkende samenvatting mag ik wel zeggen van een band die een album in elkaar speelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s