Dvd van Top 2000 A Gogo

Het is inmiddels traditie aan het eind van het jaar, net als oliebollen, appelflappen en kalkoen: De Top 2000 op Radio 2 en het televisieprogramma ‘De Top 2000 A Gogo’ met Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. ‘Top 2000 A Gogo’ viert haar tienjarig bestaan op televisie. Dit jaar verschijnt het programma daarom voor het eerst in een dvd-versie.

In de loop der jaren is er veel vraag geweest naar de filmpjes en historische muzieklessen van ‘Don’ Leo Blokhuis. Het zijn soms hilarische reportages, zoals ondermeer de zoektocht naar de Mark & Clark Band en het opmerkelijke leven van Plastic Bertrand in Thailand (met het opwindende verhaal achter one hit wonder ‘Ça Plane Pour Moi’). En niet te vergeten de twee Fransozen van White Soxx, die per toeval een bescheiden hit in Nederland hadden met ‘Versailles’. Maar liefst 27 reportages zijn verzameld op ‘Top 2000 A Gogo’. Daarnaast staat op de dvd een college met historische muzieklessen van Leo Blokhuis en de zogenaamde ‘petits histories’ van wereldhits als ‘Papa Was A Rolling Stone’ en ‘You Never Walk Alone’.

‘Top 2000 A Gogo’ is vanaf 2 december verkrijgbaar. Het televisieprogramma is ook dit jaar weer te zien, van tweede kerstdag tot en met oudejaarsavond op Nederland 3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s