Skrillex – First Of The Year

16747908! Zoveel personen hebben de clip al gezien op Youtube. Dat zijn er net zoveel als inwoners in Nederland. De clip die hoort bij dit nummer is fantastisch, want is het niet zo dat iedere ouder niet bang is dat je kind in de verkeerde handen valt? Deze clip laat zien dat de verkeerde persoon vanzelf een keer de ‘verkeerde’ ook tegenkomt.

Maar genoeg nu over de clip. Skrillex alias Sonny Moore  is een Amerikaans electro house/dubstep-producer uit Los Angeles. Hij begon zijn carrière als frontman van From First to Last.

Eind 2006 besloot Sonny dat het tijd was voor een solocarrière. 3 jaar lang duurde het voordat hij zijn eerste EP uitbracht. De liefhebbers hadden ondertussen heel wat demo’s op MySpace voorbij zien komen.

Noem het reggeabeat die in snoeiharde dubstep verandert op de dansvloer. Ik weet zeker dat er genoeg liefhebbers zijn die dit nummer graag op repeat zetten. De track komt van de EP More Monsters And Sprites. Tegenwoordig werkt hij ook met de metalband Korn en (nog veel verrassender) de overgebleven leden van the Doors. Die samenwerking is voor de documentaire RE:GENERATION

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s