Top Notch en Ancilla Tilia maken kalender

Op vrijdag 4 november verschijnt bij Top Notch een heuse pin up-kalender voor 2012. Fotograaf Marc de Groot legde allerlei pikante poses van Ancilla Tilia vast. Het Nederlandse model staat bekend om haar voorliefde voor latex kleding, korsetten, hoge hakken en kousen. Ze sierde voorpagina’s van tijdschriften in Engeland, Duitsland en Australië en stond op haar achttiende in Playboy. Kortgeleden was ze te gast in het BNN-programma ‘Spuiten en Slikken’.

“De eerste keer dat ik Ancilla zag droeg ze een bloemetjesjurk. Maar niet zo’n “bloemetjesjurk” bloemetjesjurk, nee, zo’n bloemetjesjurk waardoor je zelf trek in water krijgt. Een gieter vol, om over je oververhitte hoofd heen te pleuren”, jubelt schrijver James Worthy. “Ancilla doet mij denken aan de film Weird Science, waarin twee nerds met behulp van een computer een droomvrouw creëren.”

James Worthy, de schrijver die begin dit jaar zijn debuutroman uitbracht bij Top Notch, spreekt lovend over de kalender die het hiphoplabel in november uitbrengt. “Het eerste wat ik tegen Ancilla zei was: Jeetje, jij hoort op een kalender thuis. Zo’n ouderwetse kalender die je vroeger altijd in een Kwik-Fit aan de muur zag hangen. Maar dan classy natuurlijk, niet met van die foto’s dat je op een stapel banden ligt terwijl je stout kijkend de dop van een fles koelvloeistof een lik geeft. Nee, Top Notch shit. In een vlindertuin met vleugels om je goddelijke wespentaille.”

De ‘3D Seduction 2012’-kalender is, zoals de prikkelende titel al aangeeft, geheel in 3D te bekijken en hier te koop.

Bekijk hier de teaser!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s