Robbie Williams tekent bij Universal Music

Het duurt nog even, maar volgend jaar staat een nieuw studio-album van Robbie Williams op stapel. Het is het eerste album bij zijn nieuwe maatschappij Universal Music. In zijn eigen studio in Los Angeles werkt de Britse zanger momenteel aan nieuw materiaal op het, zoals hij het zelf omschrijft, ‘meest spannende moment’ van zijn carrière.

In 2009 bracht Williams voor het laatst een solo-album met nieuw materiaal uit. Daarna volgde een succesvolle reünie met zijn Take That, dat resulteerde in het album ‘Progress’ en een gelijknamige tournee. Afgelopen juli nog trad de band nog op in de Amsterdam ArenA. Eerder deze maand kondigde Williams aan zich weer te willen concentreren op solomateriaal. Daarnaast bracht hij onlangs een eigen kledinglijn op de markt onder de naam ‘Farrell’ en maakt hij vanuit zijn studio het radioprogramma ‘Rudebox Radio’, dat te beluisteren is via zijn website www.robbiewilliams.com.

Robbie Williams heeft als solo-artiest meer dan 60 miljoen albums verkocht en won meer Brit Awards dan welke andere artiest ook. Daarnaast heeft hij het grootste openluchtconcert uit de Britse geschiedenis op zijn naam staan. In 2010 bracht hij zijn Greatest Hits-album ‘In And Out Of Consciousness’ uit.

Het nieuwe album van Robbie Williams, zijn negende, zal in het najaar van 2012 uitkomen. En ik moet eerlijk toegeven dat ik liever een album van Robbie alleen heb dan met Take That!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s