The Medics op zoek naar nieuwe drummer

Na een succesvolle ‘Dance Into The Dark’ albumtour heeft drummer Jasper Fabius van de Utrechtse band The Medics besloten om te stoppen als drummer van de band.
Daniel, Johan, Jarl en Ricardo vinden het erg jammer om Jasper straks in de oefenruimte en op tour te moeten missen, maar begrijpen het besluit van Jasper om in dit stadium voor zijn studie te kiezen.
Jasper zal nog aanblijven totdat er een nieuwe drummer is gevonden.

Jasper licht zijn beslissing toe:

‘Waarschijnlijk zou ik nog wel een tijdje mijn studie en de band kunnen combineren, maar ik heb besloten dat het voor The Medics het beste is als ik nu stop. We hebben net ons debuutalbum uitgebracht en een fantastische albumtour achter de rug. Er breekt nu een nieuw tijdperk aan voor de band. Ik verwacht dat het snel stijgende niveau van The Medics en de studielast over een jaar niet meer te combineren zullen zijn. Vanaf het begin heb ik altijd gezegd dat mijn studie op de eerste plaats staat. Nu heeft dat tot mijn grote spijt consequenties, ook al sta ik nog steeds volledig achter de band en gaan we als vrienden uit elkaar.

Noodgedwongen moet The Medics dus opzoek naar een nieuwe drummer, geïnteresseerden kunnen mailen naar drummer@themedics.nl

Meer informatie over wat The Medics zoeken in een drummer is hier te vinden.

http://www.themedics.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s