Marco Borsato, Live 3D registratie en verzameling nummer 1-hits!

Marco Borsato brengt nog voor het eind van dit kalenderjaar een live DVD en een verzamelalbum uit. Op 21 oktober verschijnt “3Dimensies Live” en op vrijdag 25 november komt “#1” uit, een verzameling van alle nummer 1-hits die Borsato tot nu toe in Nederland heeft gescoord.

3Dimensies Live” is de registratie van de concerten die eerder dit jaar in mei in GelreDome plaatsvonden. De concertweergave verschijnt in 3D. De audio van het concert is bijgevoegd op CD. Naast de luxe 3D weergave, wordt er ook een 2D-versie en een enkele DVD op de markt gebracht.

Marco over “3Dimensies Live”: “Wanneer je kijkt naar een 3D-registratie is er sprake van een totaal andere concertbeleving. Het is net alsof je er (weer) bij bent! Het was voor mij heel bijzonder om voor de 25e keer in mijn geliefde GelreDome te staan voor zoveel enthousiaste mensen. Dat juist deze show met de allernieuwste technieken is vastgelegd maakt het extra speciaal!”

Ook brengt Marco Borsato als eerste Nederlandse artiest ooit een verzameling van zijn nummer 1-hits uit. Het zijn er 16, van “Dromen Zijn Bedrog” (1994) tot en met “Waterkant” (2010). Met deze uitgave treedt Borsato in de voetsporen van onder anderen Michael Jackson, Elvis Presley en The Beatles, die alle ook een number one-collectie uitgebracht hebben. De unieke compilatie zal uit twee delen bestaan; naast de nummer 1-hits biedt Borsato ook zijn fans de gelegenheid om hun persoonlijke favorieten te kiezen uit de rest van zijn repertoire. Dat zal in de periode voor het verschijnen van het album mogelijk zijn via www.borsato.nl

Een gedachte over “Marco Borsato, Live 3D registratie en verzameling nummer 1-hits!

  1. Pingback: Marco Borsato – 3Dimensies LIVE « Alles Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s