Miss Montreal in Tivoli

Een bericht op twitter

“De nieuwe single, Wish I Could, staat NU in #Itunes Klaar om gedownload te worden! Doe het zsm en je hebt kaarten voor onze geheime show!!!!” & “De eerste 800 krijgen een kaart! Voor dus maar 99 ct. Speciaal voor jullie, mijn trouwe rakkers.” 

getwitterd door @MissMontreal wekt heel snel mijn nieuwsgierigheid. Wat is dit nou dan? Je koopt de nieuwe single én je mag naar een concert? Voor dat ik het wist had ik de single binnen gehaald.

En dan maar wachten. Er zou een email komen en daar zou meer informatie instaan. En die mail kwam er! Samen met een toegangsbewijs van Tivoli de Helling in Utrecht: 5 augustus 2011 aanvang 19.30!

En dan sta je ineens in Utrecht te wachten in Tivoli de Helling totdat MissMontreal begint. En wat kunnen ze een show neerzetten. Kobus(basgitaar) is de man die het publiek op kan zwepen als geen ander, met zijn basgitaar rent hij geregeld van de ene naar de andere kant van het podium. Thijs(Drums) speelt de lekkerste beat van de avond, Peter(toetsen) is wat op de achtergrond en Michi(gitaar) kan meer dan je verwacht. Die man moet meer solo’s spelen, dit liet hij duidelijk zien tijdens de ACDC cover “Whole Lotta Rosie”.

En dan natuurlijk Sanne Hans, de frontvrouw van MissMontreal, en vaak wordt gedacht dat zij MissMontreal is echter aan het einde van het concert maakte ze nog maar eens duidelijk dat dit niet zo is. “Wij zijn MissMontreal en niet alleen ik!” riep ze naar het publiek.

Anderhalfuur lang MissMontreal, en daarin zijn de grootste hits gespeeld, met uiteraard de single “Wish I Could”, maar ook “Just A Flirt”, “Rose”, “Swing The Night Away”, “This Is My Life”, “Giving Up On You”, “Hello”, “Here Without You” en nog veel meer. We stonden net naast de geluidsman en die was soms echt heel druk met de knopjes, en een fantastisch geluid was het wel.
Lekkere muziek, lekker sfeer; Sanne dit moet je vaker doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s