JBL OnBeat-dockingstation

Eindelijk een echte goede docking station voor de iPhone, iPad en iPod. Dit is precies wat iedereen gewoon in huis moet hebben! Een fantastisch geluid, een mooi design en bovenal het is een JBL. Je weet wel, familie van Harman Kardon die op zijn beurt weer een samenwerking had met Mercedes.

In ieder geval ik dwaal af.

Het JBL OnBeat™ luidsprekerdock is precies wat je iPad nodig had: het eerste JBL-dock dat realistisch, hoogwaardig geluid levert vanaf elke iPod, iPhone of iPad.

Door een universele aansluiting zijn iPad, iPod en iPhone goed aangesloten op het dock en kunt u de schermen van iPod en iPhone in staande of liggende positie zetten voor de juiste videoweergave. Het JBL OnBeat-dockingstation heeft duale Phoenix full-range transducers met computergeoptimaliseerde DSP-equalizer voor een gedetailleerd geluid en een IR-afstandsbediening waarmee je de
volledige controle hebt over systeemfuncties en muzieknavigatie. Je apparaten worden zelfs opgeladen in het dock.

Met een optionele composietkabel kan het JBL OnBeat-systeem zelfs videocontent naar je tv sturen zodat iedereen kan meegenieten. Je hebt je iPad, iPod en iPhone lang genoeg voor jezelf gehouden. Het JBL OnBeat-dock geeft ze de aandacht die ze verdienen.

Er is zelfs een App welke door je muziekcollectie kan navigeren en deze afspelen vanaf iPod, iPad of iPhone. De App heeft wekkeralarm functionaliteit en verbetert daarnaast ook de geluidskwaliteit door digitale controle van de JBL OnBeat series.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s