SONOS INTRODUCEERT SONOS PLAY:3

Sonos, toonaangevend producent van draadloze-muzieksystemen voor in huis, introduceert de SONOS PLAY:3, een compact alles-in-één Sonos-systeem met hifigeluid.
Start met één PLAY:3 in een kamer en stream alle muziek ter wereld. PLAY:3 is draadloos uit te breiden en brengt zo een wereld van muziek in elke kamer van het huis.
Bedien PLAY:3 bovendien met de gratis Sonos Controller Apps voor Android, iPhone en iPad. PLAY:3 is ideaal voor elke kamer waarin je naar muziek wilt luisteren en is veelzijdig.
Het kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. PLAY:3 is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar voor 299 euro bij Sonos-retailers en op sonos.com.

Een demo is te bekijken op sonos.com/PLAY3.

“SONOS PLAY:3 maakt het voor muziekfans ongelooflijk eenvoudig om naar alle muziek ter wereld te luisteren”, zegt John MacFarlane, CEO van Sonos, Inc.
“Het innovatieve design van de PLAY:3 vormt een nieuwe standaard voor hifi-audio in een compact formaat en maakt het eenvoudig de muziekervaring in elke kamer in huis te versterken.”

PLAY:3 is verbonden met het internet en biedt zo onbeperkt toegang tot muziek. Speel je volledige digitale muziekbibliotheek af, inclusief iTunes, vanaf elke computer of NAS (Network-Attached Storage),
zoals een Apple Time Capsule. Zoek en luister gratis naar meer dan 100.000 radiostations, shows en podcasts.
Sonos werkt ook naadloos samen met de populairste diensten voor muziekstreaming, zoals Spotify, Stitcher SmartRadio, AUPEO, Wolfgang’s Vault, Deezer, Internet radio en nog veel meer.

Om muziek af te spelen en de PLAY:3 te bedienen, kun je gebruikmaken van de gratis Sonos Controller Apps voor Android, iPhone en iPad.
Met de smartphone of tablet zoek je draadloos naar songs en radiostations, selecteer je muziek en stel je het volume in voor elke kamer.

Bron: Sonos.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s