Tokio Hotel’s Kings of Suburbia nu beschikbaar

Tokio Hotel Album COVER KOSDe tweelingbroers Bill en Tom Kaulitz verhuisden in 2010 naar Los Angeles, waar ze in alle anonimiteit en rust konden schrijven aan de opvolger van ‘Humanoid’. De in totaal elf nieuwe nummers laten de groei horen die de band heeft doorgemaakt. “‘Kings Of Suburbia’ is a feeling that means everything and nothing at the same time” zo vat Bill Kaulitz het vierde album samen.

Sinds het verschijnen van hun debuutalbum ‘Schrei’ in 2005, is Tokio Hotel uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Duitse rockbands van de afgelopen twintig jaar. Wereldwijd verkocht de band zeven miljoen exemplaren van hun albums, waaronder de twee Duitstalige platen ‘Schrei’ en ‘Zimmer 483’ en hun internationale doorbraakalbum ‘Humanoid’.

Ook op awardshows zijn de extravagante mannen van Tokio Hotel graag geziene gasten. In het verleden ontving de band onder andere MTV Music Awards voor Best GroupBest New Artist en Best Rock Music. Ook kreeg de groep vorig jaar een MTV European Music Award voor Biggest Fanbase.

Koop bij bol.com

TRACKLISTING:

01 Feel It All
02 Stormy Weather
03 Run, Run, Run
04 Love Who Loves You Back
05 Covered In Gold
06 Girl Got A Gun
07 Kings Of Suburbia
08 We Found Us
09 Invaded
10 Never Let You Down
11 Louder Than Love

Plaats een reactie